Szemöldöktetoválás mellé szabadtéri fotósorozat ajándékba egy díjnyeretes fotográfustól

Szemöldöktetováláson gondolkodsz, de még nem csináltattad meg? Most jött el a te időd. Jelentkezz be hozzám február 14-ig és a ajándékba kapsz egy szabadtéri fotózást.

Soha vissza nem térő alkalom!

A VŐLEGÉNYEM BODNÁR LÁSZKÓ AKI EGY DÍJNYERTES FOTÓGRÁFUS, KÉSZÍTI EL A SZABADTÉRI FOTÓSOROZATODAT! 

AJÁNDÉK ÉRTÉKE: 50.000 Ft.

Szerelmesek ünnepére romantikus ajándékunk.

Megszépítünk és megörökítjük!

Amennyiben február 14-ig bejelentkezel és lefoglalsz egy időpont szemöldöktetoválásra, melynek dátuma természetesen eshet Valentin nap utánra is, akkor ajándékba kapsz tőlem és a vőlegényemtől egy szuper szabadtéri fotózást!

A fotózás időpontját természetesen célszerű úgy időzítened, hogy a szemöldöktetoválásod, már tökéletesen meggyógyuljon addigra. 

Egy óra szabadtéren, fotózás, élmény, ami csak rólad szól. Természetesen ha szeretnéd, akkor a fotózásra érkezhetsz a pároddal, hogy közös képek készülhessenek rólad. 

Szemkontúr tetoválást szeretnél inkább?

Ha inkább szemkontúr tetoválást szeretnél, és február 14-e előtt bejelentkezel hozzám, természetesen akkor jár egy kis ajándék. 

A szemkontúr tetoválás mellé 25%-os kedvezményt kapsz, hogy a fotózást igénybe vehesd.

A fotózás időpontját természetesen ebben az esetben is célszerű úgy időzítened, hogy a szemtetoválásod, már tökéletesen meggyógyuljon addigra.

Hogyan tudod igénybe venni a kedvezményt?

Töltsd ki a lenti űrlapot, mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk a konzultációra, vagy akár már a tetoválás elkészítésére is.

Az akcióban való részvétel feltétele, hogy 2021. február 14-ig bejelentkezz. A foglalásod időpontja pedig legkésőbb 2021. április utolsó napjára essen.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

A szemöldöktetoválás teljes ára: 60.000 Ft, ami mellé most egy 50.000 Ft értékű fotózást kapsz ajándékba. Az ár tartalmazza: konzultáció, első kezelés, kontrol kezelés.

REFERENCIA – Udvardi Vivi

Ha kíváncsi vagy a korábbi munkáimra, akkor kattints ide és nézegess meg néhányat!

REFERENCIA – Bodnár László

Ha kíváncsi vagy a korábbi munkáimra, akkor kattints ide és nézegess meg néhányat!

Ha bármiben segíthetünk, fordulj hozzánk bizalommal! a +36703628212 – es telefonszámon, továbbá az alábbi űrlapon keresztül elküldheted számomra az adataidat, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Hol hallottál rólam?

6 + 5 =