Természetesség vagy sminkeltebb karakter?

Előző blog bejegyzésemben megígértem, hogy megpróbálom kifejteni véleményemet arról, hogy valaki természetes sminktetoválást vagy inkább sminkeltebb hatást válasszon.

Döntő pillanat már érkezéskor

Nagyon szeretem, ha vendégem már a konzultációra úgy érkezik, ahogy nap mint nap viseli a sminkjét, vagy épp nem viseli. A lényeg, hogy azt lássam ami a mindennapokban  ő rá jellemző. Ugyanis ez az , ami erre a kérdésre személyre szabja a válaszomat.
Nem szeretném én, eldönteni, hogy szerintem az ő karakterének mi áll a legjobban, ha közben a személyiségétől távol áll a tanácsom, ezek kialakításában a legnagyobb harmóniát kell megteremtenünk. Tehát ha azt látom, hogy valami nem elfogadható, csupán annyira alakítom át, ami még számára elfogadható.

Mikor válassz természetes hatású sminktetoválást?

Azoknak a hölgyeknek szoktam, ezt javasolni, akik vagy egyáltalán nem, vagy csak nagyon enyhén sminkelik magukat. Nyilván, mint az előző bejegyzésemben már említettem, szálas tetoválást nem minden bőrtípusban lehet kialakítani. Azonban akiknek minden további nélkül elkészíthető, és már tudjuk, hogy a lehető legnaturálisabb, tehát szálas szemöldök tetoválást fogunk számára készíteni, még felteszem azt a kérdést, hogy a rendezettséget, vagy a borzoltabb hatást kedveli.

Természetes szemöldök tetoválásról bátran beszélek abban az esetben is, ha vendégem bőre nem alkalmas a szálazásra.  Viszont nagyon fontos ilyenkor, hogy a bőrbe csekély mennyiségben juttassunk pigmentet, koncentrálva arra, hogy nagyon definiált kontúrokat sehol se alakítsunk ki. Felmérem vendégem színeinek összességét, és csupán olyan pigmentekkel dolgozom, ami a várt gyógyulási eredményként, teljes harmóniában simul be vendégem arcára.

Szemhéj tetoválások esetén, pedig a legenyhébb, legszolidabb megoldást választom, vagy csupán szempilla sűrítő vonalat alakítunk ki a szempillák között, hogy hozzá nem értő tekintetek észre se vegyék a változást, csupán érezzék, hogy valahogy szebb az adott hölgy tekintete!

Naturalitást kedvelők figyelem

Minden olyan vendégem esetében, akiknek a naturalitás a legfontosabb, mindig inkább kevesebb legyen az adott tetoválás, azon mindig lehet erősíteni, akár színben akár a formában, ez által ők is sokkal nyugodtabbak, és a végeredmény boldoggá teszi őket, biztonságot adva számukra, hogy ha bármikor szeretnék még erősíteni lehet, de nem fog gondot okozni az, hogy valaki hírtelen valami nagyon erőteljes változást alakít ki az arcukon.

Sminkeltebb hatású sminktetoválás

Ebben az esetben , kicsit bánhatunk bátrabban a színekkel és a szemöldökök elbírnak kicsit erősebb átmenetet, vagy akár alulról egy élesebb kontúr kialakítását és a finom porhatást, csak a szemöldök felső része felé és az elejében alakítjuk ki. Ezt a megoldást, akkor javaslom vendégeimnek, ha az év minden napján tényleg erőteljesebb sminket viselnek, tehát körülbelül sosincs olyan, hogy ne huzzák ki legalább a szemöldöküket egy erősebb színnel.  Aki erre a típusra vágyik, nem nagyon szokott elgondolkodni a természetes szemöldökön mint lehetőség.

Igazság szerint ez a bejegyzés lehetne egy kisregény is, de ha kíváncsi vagy, hogy számodra mi lenne a legmegfelelőbb, ne habozz…

Jelentkezz be most egy személyes konzultációra
és minden kérdésedre választ adok! Hiszen tudod, itt még nem vagy elkötelezve semmire! 😉

Adatvédelem*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.