Swiss Color szépészeti kezelések kozmetikai kezelések Budapest

Miben rejlik a szépség?

A mi filozófiánk, hogy a tünetet kezelni, a felszínt szépíteni önmagában nem elég. Hosszú távú eredményekre törekszünk, problémákat kezelünk, kendőzés, elrejtés helyett megoldásokat kínálunk.

Szalonunk csapata, az általunk kínált átfogó, probléma-megoldó kezelések mind ugyanarra törekszenek: hogy pácienseink jobban érezzék magukat a bőrükben, önmagukkal elégedettek legyenek.

Microneedling kezelések
Derma SR

Hegek, striák és érett bőr kezelésére szolgáló, rendkívül hatékony eljárások, ahol felszíni tűszúrások...

mentén juttatjuk be a hatóanyagot a bőr mélyebb rétegeibe. A Derma SR termékcsalád a Swiss Color gyártójának forradalmi fejlesztése. A termékek magas koncentrációban tartalmaznak orvosi tisztaságú aktív hatóanyagokat.

Árak

Az ár terület, hegtípus és kezelési intenzitás függvényében egyénenként változik. A páciensünk személyreszabott árajánlatot kap előzetesen.

Hámlasztó arckezelések
Image Skincare

Az Image Skincare egy bőrgyógyászok és plasztikai sebészek által kifejlesztett, speciális...

kozmetológiai termékcsalád, ami hatékonyan veszi fel a harcot a különböző bőrproblémákkal. Orvosi tisztaságú, aktív hatóanyagai, időtakarékos, fájdalommentes kozmetikai kezelései és az egyedülálló otthoni ápolási módszerei garantálják a sikert, legyen szó akár gyulladt aknés, akár fénykárosodott, pigmentált, dehidratált, akár öregedő bőrről.

Árak

Az Image SkinCare termékcsaláddal végezhető arckezelések számos probléma célzott megoldást nyújtanak. Ilyenkor a megfelelő kezelési protokollt követve a megfelelő termékcsalád termékeit használva építjük fel a kezelést.

Árak: 16.600 Ft – 45.000 Ft

Hagyományos kozmetikai
arckezelések

Ha csak egy gyors masszázsra, feltöltődésre, netán egy alapos pórustisztításra vágysz,...

nálunk ezt is megtalálod.

Árak

Hagyományos arckezelés tisztítással: 14.600 Ft

Tini arckezelés tisztítással: 11.000 Ft

Relaxációs masszázs peelinggel: 5.600 Ft

Szépészeti kezelések

A szépen formázott szemöldök, a sötét szempillák már smink nélkül is elegáns megjelenést...

kölcsönöznek az arcodnak a rohanós mindennapokban.

Árak

Szemöldök formázás: 1.500 Ft

Szemöldök festés: 2.500 Ft

Szempilla festés: 3.000 Ft

Bajusz gyanta: 1.500 Ft

Thesera Lifting kezelés

Egyedülálló technológia a tű- és fájdalommentes anti-aging kezelés érdekében.

A lifting kezelés során használt speciális hatóanyagok, azaz a PDG folyékony szálak felszívódás után, a kezelést követő 4 hétben folyamatosan és fokozatosan fejtik ki a hatásukat. Az eredmény a kollagén termelődésnek köszönhetően, egy kontúrosabb, feszesebb, rugalmasabb, fiatalosabb bőr, csökkent ráncokkal és sima felülettel. Az egy órás, pihentető kezelésnek nincs mellékhatása és már az első alkalom után látványos javulást hoz.

Árak

Ár: 48.000 Ft

Derma SR Hair Vitalizer kezelés

Hajhullás, részleges kopaszság esetén alkalmazható iegn hatékony eljárás, amely a még élő...

hajhagymákat újra működésbe hozza. Az eljárás és az alkalmazott hatóanyagok újra mozgásba hozzák a hajhagymák mátrix sejteinek keratin termelését és így a haj újra növekedésnek indul. A kezelés kúraszerű alkalmazása fejti ki hatását, a kúra hossza pedig egyénkenként eltérő lehet (3-8 alkalom). A kezelés kizárólag olyan esetekben működik, amikor még élő, csak alvó hajhagymákról van szó. 

Árak

Az ár terület és kezelési intenzitás függvényében egyénenként változik. A páciensünk személyreszabott árajánlatot kap előzetesen.

Social media

Kövess bennünket a közösségi média felületeinket is, hogy mindig értesülj az újdonságokról, érdekességekről.

Blog

Hiszünk abban, hogy a tudatos vásárló a legjobb páciens, hiszen ő veszi a fáradságot, hogy utánanézzen a dolgoknak. Ebben segítünk mi is az érdeklődőknek, a különböző témájú blogejegyzésünkkel. Olvasgass bele cikkeinkbe!

Swiss Color Beauty Center

1036 Budapest, Lajos u. 70-72. I. emelet 6.
Bejelentkezés: +36703628212
Email: pmuklinika@gmail.com

 

Nyitva tartás:

Bejelentkezés: H-P: 9:00-15:30
Szalon nyitvatartás: H-P 9:00-19:00

Időpontot szeretnél foglalni, netán kérdésed van? Töltsd ki a lenti űrlapot és kolléganőnk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.

Adatvédelem*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.