SZOLGÁLTATÁSAINK

SMINKTETOVÁLÁS

A rohanó mindennapokban helyesen kell beosztanunk időnket, ha magunkra is elég figyelmet szeretnénk fordítani. A tartós smink megkönnyíti mindennapjainkat és kevesebb időt kell töltenünk szépítkezéssel. Reggel a puha takaró alól kikelve már természetesen szép kontúrja lehet szemünknek, szánknak vagy akár szemöldökünknek.
A legújabb technikákkal készült sminktetoválások ma már teljesen természetes hatásúak, szépségünket hangsúlyozzák, de beleolvadnak arcunk természetes karakterébe. A megalkotott természetes tetoválás mindenképpen időtálló, hiszen mentes mindenféle divathóborttól és trendtől, amelyet később megbánnánk.
Folyamatosan képzezzük és fejlesztjük magukat a sminktetoválás terén, hogy a piacon fellelhető legkorszerűbb technikákkal és technológiákkal dolgozhassunk vendégeik megelégedettségére. Kiemelt figyelmet fordítunk az archoz legjobban illő technika, szín és forma kiválasztására. A svájci Swiss Color Advanced sminktetóváló készüléket használjuk, mely jelenleg a legprecízebb eszköz, amely lehetővé teszi a pontos és alapos munkát. A Swiss Color cég által fejlesztett pigmentek svájci laboratóriumokban nagy gonddal előállított széles színválasztékban elérhető, bőrbarát festékek, amelyek segítségével igazán természetes és egyénre szabott színeket érhetünk el. Az eljárás teljesen sterilen, higiénikusan és biztonságosan végezhető. A tetoválás megkezdése előtt konzultáció során beszéljük meg a részleteket, amely alatt allergia tesztet végzünk, és egészségügyi ellenjavallatokat veszünk át. Ha az allergia teszt negatív, és semmilyen kizáró betegsége nincs a vendégnek, akkor egyeztethető időpont.

ORVOSI PIGMENTÁCIÓ

Az orvosi tetoválás tulajdonképpen a sminktetoválásból született.
A folyamata azonos, azonban a technika eltérő. Komoly anatómiai tanulmányok és más precíziós műszer szükségesek, azonban ugyanúgy bőrbarát festékek és magas higiéniai előírásoknak kell megfelelnie.
Az orvosi eljárás során veleszületett betegségek és műtétek nyomait enyhítjük, fedjük el. Esztétikailag nagyban hozzájárul, hogy a műtétből adódó látható helyen lévő hegeket elfedje, pszichológiailag a betegségeket enyhítse.
Az orvosi tetoválás alkalmazható hajszálsűrítésre, mellbimbó és udvara megtetoválására, műtéti illetve baleseti hegek elfedésére, ajakhasadékra és hipopigmentációra.

IMAGE SKINCARE KEZELÉSEK

A gyönyörű bőr az egészséges bőrrel kezdődik! Image now – age later!

Az Image skincare küldetése, hogy mindenfajta bőrproblémát hatékonyan kezeljen, ezzel meggátolva a bőr öregedését, megőrizve annak fiatalos, üde szépségét. A márka mögött komoly orvosi kutatócsoport áll, folyamatos fejlesztések és újítások felfedezésének nyomában, hogy a legújabb innovációkat integrálhassák a kozmetika világába.
Fontos megemlítenünk, hogy az Image Skincare valamennyi termékcsaládja legjobb minőségű és környezetbarát, orvosi erősségű hatóanyagokkal rendelkezik. Kihangsúlyozandó, hogy etikus klinikai környezetben teszteli és készíti termékeit, nem mellesleg parabénmentes.

Mezoterápia

… hogy évekkel fiatalabbnak tűnjön!

A Mezoterápia a bőr regenerálásának illetve fiatalításának egy új megközelítése. Egy kiterjedt koncepció kúraszerű kabinkezelésekre és rendszeres otthoni ápolásra vonatkozóan.

A kezelések két irányból hatnak egyidejűleg. Az epidermiszen okozott mikrostimuláció beindítja a bőr önjavító mechanizmusát, míg az orvosi tisztaságú hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe jutva adják meg a szükséges támogatást.

A kezelés során gondosan kifejlesztett, magas minőségű hatóanyagokat, professzionális svájci kozmetikumokat használunk. A lépésről-lépésre alkalmazott, különböző molekulaméretű, bőrazonos hyaluron-sav tökéletesen beépül a bőr szöveteibe, és hosszantartóan tölti fel, hidratálja és feszesíti a bőrt. A termékek illatanyagot és tartósítószert nem tartalmaznak.

TANÁCSADÁS

Bármely szolgáltatásunkat is választod, a kezelést megelőzi egy személyes konzultáció, mely során elbeszélgetünk veled, és felmérjük igényeidet, valamint a helyzet esetleges specifikusságait, hogy biztosan a Neked megfelelő szolgáltatást nyújthassuk, a megfelelő módon, hogy Te elégedetten távozhass tőlünk.
Sok szeretettel várunk minden kedves vendéget, aki professzionális kezek között, barátságos hangulatban szeretne megszépülni! Hisszük és valljuk, hogy minden Nő gyönyörű és mindannyian megérdemlik a tökéletes és a magabiztos megjelenést!

Elérhetőségeink

Mobil telefonszám:

Ha szeretnél bejelentkezni hozzánk,

vagy kérdésed van,

akkor töltsd ki a lenti űrlapot, és mi hamarosan felvesszük
Veled a kapcsolatot.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

PMU KLINIKA minden jog fenntartva ©