Szépészeti kezelések

Az arc vizuális megjelenéséhez hozzátartoznak a színek és a kontúrok. Ha nem szeretnél olyan hosszan tartó megoldást, mint a sminktetoválás vagy microblading, de mégis örülnél, ha az arcod életre kelne, és kevesebb időt kéne reggelente a tükör előtt töltened, akkor a következő kezelések Neked szólnak.

Tartós szemöldök-festés és formázás

Egy kiváló minőségű szemöldök festékkel készített tartós festéssel megspórolhatja magának a napi fáradozásokat, hogy szemöldökét karban tartsa, annak formát, vagy színt adjon sminktermékekkel. Bízza ránk a nehezét, hogy megkönnyíthessük a mindennapjait.

Szempilla lifting tartós festéssel

A szempilla lifting a kozmetikai ipar egyik legizgalmasabb szépészeti újítása. Ellentétben a régen alkalmazott dauerral, ami a szempilla végeket göndörítette, a lifting eljárás a szempillákat a tövénél emeli meg, így kiemeli a szemet, megnyitja a tekintetet, és optikailag hosszabbítja a szempillákat.

A kezelés során használt anyagok nem károsítják a természetes pillákat, és nem is allergizálnak.

Sok szeretettel várunk minden kedves vendéget, aki professzionális kezek között, barátságos hangulatban szeretne megszépülni! Hisszük és valljuk, hogy minden Nő gyönyörű és mindannyian megérdemlik a tökéletes és a magabiztos megjelenést!

Elérhetőségeink

Mobil telefonszám:

Ha szeretnél bejelentkezni hozzánk,

vagy kérdésed van,

akkor töltsd ki a lenti űrlapot, és mi hamarosan felvesszük
Veled a kapcsolatot.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

PMU KLINIKA minden jog fenntartva ©