Szépészeti kezelések

Az arc vizuális megjelenéséhez hozzátartoznak a színek és a kontúrok. Ha nem szeretnél olyan hosszan tartó megoldást, mint a sminktetoválás vagy microblading, de mégis örülnél, ha az arcod életre kelne, és kevesebb időt kéne reggelente a tükör előtt töltened, akkor a következő kezelések Neked szólnak.

Hennás szemöldök festés és formázás

Gondos formázás után egy személyre szabott színárnyalatot keverünk ki, ami illeszkedik a természetes szőrszálak és a haj színéhez.

Gondoskodunk a bőrfelület és a szőrszálak megfelelő tisztításáról, hogy a henna minél jobban megtapadjon és új tündöklést adjon a szemöldök területének.

Ne fáradjon tovább naponta a szemöldök megformázásával. Bízza ránk, hogy egész hónapban szép, arcformájához illő, a szemeit kiemelő szemöldöke lehessen.

Tartós szemöldök-festés és formázás

Egy kiváló minőségű szemöldök festékkel készített tartós festéssel megspórolhatja magának a napi fáradozásokat, hogy szemöldökét karban tartsa, annak formát, vagy színt adjon sminktermékekkel. Bízza ránk a nehezét, hogy megkönnyíthessük a mindennapjait.

Szempilla lifting tartós festéssel

A szempilla lifting a kozmetikai ipar egyik legizgalmasabb szépészeti újítása. Ellentétben a régen alkalmazott dauerral, ami a szempilla végeket göndörítette, a lifting eljárás a szempillákat a tövénél emeli meg, így kiemeli a szemet, megnyitja a tekintetet, és optikailag hosszabbítja a szempillákat.

A kezelés során használt anyagok nem károsítják a természetes pillákat, és nem is allergizálnak.

KAPCSOLAT
Sok szeretettel várunk minden kedves vendéget, aki professzionális kezek között, barátságos hangulatban szeretne megszépülni! Hisszük és valljuk, hogy minden Nő gyönyörű és mindannyian megérdemlik a tökéletes és a magabiztos megjelenést!

Elérhetőségeink:

Cím:
1036 Budapest,
Lajos u. 70-72. I. emelet 6
Telefonszám:
06 70 362 8212

Amennyiben bármilyen kérdés merült fel benned szolgáltatásainkkal kapcsolatban, ne habozz!

Küldd el nekünk kérdésedet
és munkatársaink rövid időn belül választ adnak!

    [recaptcha]