A szemöldök arcunk egyik legmeghatározóbb eleme. Egyfajta keretet ad a különféle arcformáknak, ezáltal biztosítva egyedi külsőt mindenki számára. Egy megfelelően elkészített szemöldöktetoválás megkönnyítheti a hétköznapokat rohanó világunkban, és megoldást jelenthet különböző problémákra is. Fontos a természetesség megőrzése, ezért az egyéni igényeknek megfelelően, egyéni technikák választhatók. A cél a személy adottságainak kiemelése, az összkép tökéletesítése.

De melyiket is válaszd?

Az alábbiakban bemutatjuk a PMU Klinikán alkalmazott szemöldöktetoválási technikákat, és eláruljuk azt is, hogy melyik módszer, kinek áll jól.

Szálas szemöldök technika

Ezzel a technikával érhető el a legtermészetesebb hatás, hiszen ebben az esetben az eredeti szemöldök megerősítésre kerül megfelelően hozzá rajzolt szálakkal. Ezek a szálak színben és formában tökéletesen illeszkednek az eredeti szemöldök ívéhez, így az dúsabbá és élénkebbé válik. Ez a lehetőség tökéletes választásnak bizonyulhat azon hölgyek számára, akik nem vágynak extravagáns változásra, csupán szeretnék hangsúlyosabbá, erőteljesebbé tenni a szemöldöküket.

Satírozott szemöldök technika

Ez a legközismertebb és legrégebb óta alkalmazott módszer. Ennek alkalmazásával látványosabb hatás érhető el. Ebben az esetben a szemöldök teljes felületét besatírozzák, beborítják a festékanyaggal. Tökéletes megoldást jelenthet azon hölgyek számára, akik olyan szépségproblémákkal küszködnek, mint például hiányos vagy ritka szemöldök. Ilyen esetekben a legcélszerűbb a satírozott szemöldök technikát alkalmazni.

Kombinált szemöldök technika

Ez a technika tulajdonképpen a satírozott szemöldök finomítása. A gyengéd végeredmény két szín kombinálásával érhető el. A szemöldök alapja világosabb textúrájú színnel készül, majd ez erőteljesebb, sötétebb szálakkal kerül kitöltésre. A satírozott szemöldök technikához hasonlóan erre a kezelési típusra is igaz, hogy már előzetesen elkészített satírozott szemöldök felfrissítésére, vagy szépségproblémák elhárítására célszerű alkalmazni.

Térbeli szemöldök technika

Az összes szemöldöktetováló technika közül a legkreatívabb a térbeli szemöldök technika, mely a sminktetoválások magasabb szakmai tudását igényeli kivitelezés szempontjából. Ebben az esetben az alkotó szabadjára engedheti fantáziáját a forma- és a színkezelés szempontjából, így létrehozva valami olyan egyedit, amely térben “élővé” teszi a szemöldököt. Reméljük sikerült átláthatóbbá tenni neked a technikák közti különbségeket, és már neked is megvan az elképzelésed, hogy melyik irányba szeretnél menni. Szerencsére a végső döntést nem kell egyedül meghoznod. 🙂 Amennyiben úgy döntesz, szeretnéd, hogy mi készítsük el szemöldöktetoválásod, a tetoválás elkészítését minden esetben megelőzi egy konzultáció, ahol szakembereink segítenek a döntésben, együtt tervezzük meg leendő szemöldöktetoválásod. Ha szeretnél bejelentkezni hozzánk, az alábbi gombon megteheted. Kapcsolat