Szeretnéd az új évet gyönyörű szemöldökkel kezdeni?

Szeretnéd, ha jövőre már nem kéne minden reggel a szemöldököd sminkelésével bajlódnod, és mégis tökélesen formázott, dús és természetes lenne?

Íme a megoldás!

FOGLALD LE A HELYED DECEMBERBEN ÉS AMIBEN RÉSZESÜLSZ: 

10.000 FT KEDVEZMÉNY!

Te választasz!

Szálas szemöldököt vagy púderes hatást szeretnél, bármelyik is a vágyad, mi elkészítjük neked. De nálunk nemcsak szemöldöktetoválást kapsz, hanem egy személyes konzultációt, és személyre szabott tervezést, ahol a mi szakmai tapasztalatunkat ötvözzük a te vágyaiddal, hogy minél tökéletesebb legyen a végeredmény.

Hogyan tudod igénybe venni a kedvezményt?

Töltsd ki a lenti űrlapot, mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk a konzultációra, sőt akár az első tetoválásodra is.

Az akcióban való részvétel feltétele, hogy még decemberben bejelentkezz. A foglalásod időpontjai pedig idén december és 2021. február 14. közé kell, hogy essen.

Regisztrálj most és Tied a 10.000 Ft kedvezmény!

A szemöldöktetoválás teljes ára: 60.000 Ft, ami helyett most 50.000 Ft-ért már új, tartós, természetes hatású sminktetoválásod lehet. Az ár tartalmazza: konzultáció, első kezelés, kontrol kezelés.

Ha bármiben segíthetünk, fordulj hozzánk bizalommal! a +36703628212 – es telefonszámon, továbbá az alábbi űrlapon keresztül elküldheted számomra az adataidat, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Adatvédelem*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.