Szálas vagy púderes? – Mit válasszak?

A sminktetoválásban, konzultációk során a legtöbbet felmerülő kérdés, hogy valaki természetesebb vagy inkább sminkeltebb hatású szemöldököt szeretne? – bár ez azért nem ennyire egyszerű kérdés…

Miben rejlik a szemöldök tetoválás természetessége?

Rendeld meg az utalványt telefonon vagy emailben, írd meg nekünk a megajándékozott nevét, illetve, hogy milyen szolgáltatást választottál neki. Ha nem konkrét szolgáltatást választasz, hanem rábízod, hogy mit szeretne igénybe venni, akkor kérjük, add meg a rászánt összeg keretet. Ezeket ráírjuk az utalványra és értesítünk, amit elkészült.
Az egyik opció, amikor készen van az utalvány bejössz érte a szalonunkba és készpénzben kifizeted. A nyomtatott utalványt szép borítékba csomagoljuk neked, így Neked már csak az a dolgod, hogy átadd a tulajdonosának.
A másik opció, hogy megadod a számlázási adataidat, kiállítunk Neked egy átutalásos számlát az általad választott szolgáltatásról vagy összegről, majd ezután emailben elküdjük a névre szóló utalványt, amit te kinyomtathatsz aztán.

Mit nevezünk sminkelt hatású szemöldöknek?

Egy sminkeltebb hatású szemöldök tetoválást, már egészen biztos, hogy mindenki észre vesz, persze nem biztos, hogy tudni fogja, hogy azt nem lehet lemosni!
Amikor a szépségiparban sminkelt hatásról beszélünk, ez véletlenül sem jelentheti azt, hogy abszolút az archoz nem illeszkedően, a mindennapjainkban egy alkalmi sminket viseljünk az arcunkon! Inkább úgy fogalmaznék, hogy egy kicsit hangsúlyosabb, definiáltabb karakter, ez persze ajak tetoválásokra és szemhéjakra egyaránt igaz. A harmóniának muszáj megmaradnia és ha valaki elmegy egy alkalomra, tovább erősíthetőnek kell lennie minden tetoválásának az arcán. Tehát harmóniát képviseljen, plusz hangsúlyt helyezzen az adott felületekre, de például ne két szemöldökből álljon az az arc onnantól!

 Ezért is nagyon alaposan meg kell választanunk a megfelelő szakembert, mert apró dolgokon múlhat a várt eredmény sikere!

Miért nem lehet szálas szemöldöke bárkinek?

Sajnos a szálas szemöldököknek, bár több technikával elkészíthetőek, több fajta pigment variánsokkal a kezünkben, mégsem minden bőrtípusnak ajánlott ez a megoldás. A nagyon zsíros, olajos seborrhoeas bőrök, melyek pórusai igen tágak, nem teszik lehetővé annak szálazott megtetoválhatóságát. Ezekben a bőrökben, bár a frissen elkészült tetoválás pillanatában egy nagyon szépen szálazott eredményt láthatunk, az elgyúgyulás következtében lassan megterülhetnek a szálak, azaz megvastagodhatnak, vagy más esetben annyira elkophatnak, hogy körülbelül semmi sem fog látszódni, ez a szerencsésebb verzió. Egy jó szakember, az ilyen bőrű vendégei számára, már a konzultáció alkalmával felhívja erre  figyelmét, és más megoldást javasol a számára. Egy rossz szakember sajnos megtetoválja, majd millióknak okoznak kudarcot ezzel hosszú évekre!

Szóval az igazi kérdés valójában az, hogy természetes vagy inkább sminkeltebb hatású szemöldök tetoválásra vágysz?

Erre a kérdésre a következő bejegyzésemben választ adok, érdemes figyelni!

– de ha addig is, szeretnéd megkapni a választ arra, hogy a te bőrtípusodnak, igényeidhez igazodva, mi a legoptimálisabb választás, keress bizalommal a +36703628212 – es telefonszámon, továbbá az alábbi űrlapon keresztül ha kitöltöd az adataidat és elküldöd számomra, akkor amint tudlak felhívlak és együtt megbeszélünk egy időpontot!

Adatvédelem*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.