Küldetésünk

Mi nem úgy tekintünk magunkra, mint egy hagyományos kozmetikára, szalonunk szolgáltatása és a filozófiánk ennél sokkal specifikusabb. Igyekszünk a hagyományos szépítésen túlmutató, olyan megoldásokat kínálni, ami nemcsak a jó közérzethez, az átmeneti változásokhoz segíti hozzá pácienseinket, de érzékelhető változást is hoz az életükbe. Problémák megoldására, és nem az elkendőzésükre koncentrálunk, kezeléseinket is ennek megfelelően építjük fel.

Vámos Monika

Vámos Monika

A Swiss Color Beauty Center vezetője sminktetováló és orvosi pigmentációs szakember, oktató, ezüst koszorús kozmetikus mester, egészségügyi szakkozmetikus

Az elsők között volt, akik a sminktetoválást hazánkban meghonosították.  Ugyanilyen pionír szerepet játszott az orvosi pigmentáció hazai alkalmazásában is. A szakmában ma is dolgozó sminktetováló kolléganők jó része tőle tanult.

„Munkám során a vendégeim igényeinek megfelelően mindig a maximumot hozom ki magamból!
A lehető legtermészetesebb, az adott archoz tökéletesen illő, a vendég vonásait előnyösen kihangsúlyozó sminktetoválást törekszem megalkotni! Magyarországon elsők között készítettem sminktetoválást az 1998-as Düsseldorfi tanfolyam elvégzése után. Azóta is folyamatosan külföldi továbbképzéseken, konferenciákon veszek részt, hogy a lehető leginnovatívabb tudással varázsoljam gyönyörűvé vendégeimet.
2006-ban orvosi tetováló képesítést szereztem Hollandiában, amely után úgy érzetem, hogy megtaláltam igazi hivatásom. Az orvosi tetoválás szakterületén találkozik, számomra igen kedves 3 terület, az orvostudomány, esztétika és pszichológia. Pácienseim boldog tekintete mindennél többet ér, mert tudom, hogy igazán segíthettem és szebbé tehettem életüket.
Rendszeresen tartok oktatásokat és veszek részt más szakemberek oktatásain. Szoros együttműködésben állok több plasztikai sebésszel, onkológussal, klinikák orvosaival és egyesületekkel.”

 

“Az orvosi tetoválás szakterületén találkozik, számomra igen kedves három terület, az orvostudomány, esztétika és pszichológia. Pácienseim boldog tekintete mindennél többet ér, mert tudom, hogy igazán segíthettem és szebbé tehettem életüket.”

Bodnár-Udvardi Vivi

Bodnár-Udvardi Vivi

Sminktetováló szakember, kozmetikus

„Kozmetikus, sminktetováló szakemberként legfontosabb irányelvem a precizitás és a harmónia megteremtése. Fontos számomra a természetes szépség, így munkám során mindig a naturalitásra törekszem. Szeretem megismerni vendégeimet, és igényeiknek megfelelően a maximumot teljesítve elkészíteni tetoválásaikat.

Továbbá, szakmámban az egyik legfontosabb szempontnak tartom a folyamatos fejlődést, hogy lehetőségem szerint minél több továbbképzésen bővítsem a tudásomat.

A sminktetoválás nagy szerelem az életemben, de célom, hogy egy nap a legjobb orvosi pigmentációt végző szakemberek közé tartozhassak!”

Bodnár-Udvardi Vivi

Bodnár-Udvardi Vivi

Sminktetováló szakember, kozmetikus

Szalonunk

Több, mint 20 éve pácienseinkkel

Belső Óbuda sétálóutcai övezetéhez közel, mégis intim, csendes környezetben várjuk a pácienseinket. Szalonunk a 2000-es évek eleje óta ugyanott üzemel, bár természetesen azóta sok változáson ment keresztül. Mára letisztult környezet, elkülönített kezelő helyiségek, intim hangulat, visszafogott elegancia várja a hozzánk látogatókat.

Social media

Kövess bennünket a közösségi média felületeinket is, hogy mindig értesülj az újdonságokról, érdekességekről.

Blog

Hiszünk abban, hogy a tudatos vásárló a legjobb páciens, hiszen ő veszi a fáradságot, hogy utánanézzen a dolgoknak. Ebben segítünk mi is az érdeklődőknek, a különböző témájú blogejegyzésünkkel. Olvasgass bele cikkeinkbe!

Swiss Color Beauty Center

1036 Budapest, Lajos u. 70-72. I. emelet 6.
Bejelentkezés: +36703628212
Email: pmuklinika@gmail.com

 

Nyitva tartás:

Bejelentkezés: H-P: 9:00-15:30
Szalon nyitvatartás: H-P 9:00-19:00

Időpontot szeretnél foglalni, netán kérdésed van? Töltsd ki a lenti űrlapot és kolléganőnk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.

Adatvédelem*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.