Jelentkezz be MOST, hogy Tied legyen az ajándék szemöldök szerviz!

Ha MOST foglalsz hozzám szemöldöktetoválás időpontot, megajándékozlak egy

szemöldök szervizzel!

Szemöldök szerviz tartalma: 

  – tartós szemöldök festés

– forma igazítás, szemöldök szedés

AJÁNDÉK ÉRTÉKE: 8.000 Ft.

Egy jól megtervezett szemöldök, igen nagy változást tud eredményezni viselője arcán! Nekünk, sminktetováló szakembereknek, megvan a képességünk, hogy meglássuk az arc előnyös, szép vonalait és úgy alakítsuk ki tetoválásunkat, hogy általa hangsúlyozzuk azokat. Célom, hogy munkáim a lehető legnagyobb harmóniában legyen viselőjével. Te tudod, hogy neked mi állna a legjobban? Gyere el hozzám egy konzultációra és segítek ennek megválaszolásában!

A tetoválás megkezdése előtt konzultáció során beszéljük meg a részleteket, amely alatt allergia tesztet végzünk, és egészségügyi ellenjavallatokat veszünk át. Ha az allergia teszt negatív, és semmilyen kizáró betegsége nincs a vendégnek, akkor egyeztethető időpont.

Hogyan tudod igénybe venni a kedvezményt?

Töltsd ki a lenti űrlapot, mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk a konzultációra, vagy akár már a tetoválás elkészítésére is.

A szemöldöktetoválás teljes ára: 60.000 Ft Az ár tartalmazza: konzultáció, első kezelés, kontrol kezelés.

REFERENCIÁK

Ha kíváncsi vagy a korábbi munkáimra, akkor kattints ide és nézegess meg néhányat!

Ha bármiben segíthetünk, fordulj hozzánk bizalommal! a +36703628212 – es telefonszámon, továbbá az alábbi űrlapon keresztül elküldheted számomra az adataidat, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.