Sminktetoválás első konzultációja. 

Gyakori problémának érzem, hogy a vendégek nagy része, egy fölösleges plusz alkalomnak érzi, hogy konzultáljon sminktetováló szakemberével. Szeretnétek, hogy ha jöttök, már azonnal kezdjünk is bele a szemöldök tetoválásba, vagy szemhéj kontúr megformálásába. Azonban szeretném tisztázni most pár pontban, hogy egy igazán jó szakember miért érzi fontosnak ezt a lépést a szépség ápolásban.

Biztos vagy abban, hogy a jó sminktetováló szakembert választottad ki?

Legelső dolog amibe érdemes belegondolni, hogy az internet világában már kiválasztottad, hogy kihez szeretnél menni, de személyesen még nem ismered őt. Szerencsére igen ritka esetben, de előfordulhat, hogy az adott tetoválót nem érzed szimpatikusnak, esetleg kapkod, vagy nem beszéli meg veled a formát, nem is igazán figyel rád… rengeteg ilyen vendéggel találkoztam már, akik ilyen hozzáállásról számoltak be, legtöbbjük már megtetovált rossz szemöldöktetoválással érkeztek.
Gondoljuk csak végig, nem csak a tetoválódnak, de neked is fontos, hogy jó összhangban legyetek, ha már kialakítottad a napodat, felkészülve a beavatkozásra, nem szeretnél csalódottan felállni és otthagyni az egészet, ebben biztos vagyok.

Konzultáció lépései

01

Az egészségügyi háttered megvizsgálása. Sajnos vannak olyan problémák amik megnehezíthetik, vagy egyáltalán kizárják a kezelés lehetőségét.

02

Amennyiben minden rendben van veled, már tudjuk, hogy a tetoválásunk semmilyen problémát nem fog okozni, átbeszélünk minden olyan kérdést ami benned felmerül, mert nem csak számodra, hanem számomra is fontos, hogy tudd mit vállalsz hosszú távon, és mi számodra a legjobb megoldás.

03

Látványterv elkészítése, ez az egyik legfontosabb, és leginkább kézzelfogható része a konzultációnak. Rajzolok számodra egy szemöldököt, vagy egyéb más területet amit szeretnél megnézni az arcodon, ugyanis ha csak szemöldök tetoválást szeretnél, ez nem zárja ki számodra, azt, hogy a konzultáción egyéb más területet is felrajzoljak amire még kíváncsi vagy!

04

A felrajzolt területeket átbeszéljük és amennyiben van valami problémád azzal amit látsz, ezt egészséges határokon belül, számodra kedvezőbb formára alakítjuk.

05

Minden vendégemet lefotózom a saját mobiljával, hogy elvihesse magával haza, és végig tudja gondolni, hogy elégedett lenne az adott forma megtetoválásával, vagy sem. Amennyiben az előrajzolás, esztétikusan viselhető, ajánlatos nem letörölni, hogy aznap kicsit szokja a vendégem a formát.

A konzultáció fontossága

Ez a változás az arcotokat érinti, szükségetek van egy olyan sminktetováló szakemberre, aki megadja számotokra az időt, a figyelmet , a precizitást és nem utolsó sorban a lehetőséget arra, hogy jó döntést hozzatok! A konzultáció fontos lépés azon az úton, ahol kiválasztod azt a szakembert aki végleges változtatást hoz létre az arcodon!

Amit mindenki elfelejt

Az, hogy elmész valahova egy konzultációra, még nem von magával semmi féle felelősséget, vagy kötelezettséget arra, hogy mindenképp azzal a sminktetoválóval kell megcsináltatnod a tetoválásodat. A lényeg pont abban rejlik, hogy itt még dönthetsz, ha valami nem felelt meg a számodra!

Ha úgy érzed én vagyok az a szakember, aki pozitív változást hozhat az életedbe, foglalj most időpontot hozzám, várlak szeretettel, hogy egy precíz konzultáción megismerhessük egymást.

Nincs más dolgod, mint jelentkezz a +36703628212 – es telefonszámon, továbbá az alábbi űrlapon keresztül elküldheted számomra az adataidat és amint időm engedi már fel is veszem veled a kapcsolatot!

Adatvédelem*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.