Lift Meso Concept

… hogy évekkel fiatalabbnak tűnjön
A Lift Meso Concept a bőr regenerálásának illetve fiatalításának egy új megközelítése. Egy kiterjedt koncepció kúraszerű kabinkezelésekre és rendszeres otthoni ápolásra vonatkozóan.

Két fronton a ráncok ellen
A Lift Meso kezelések két irányból hatnak egyidejűleg. Az epidermiszen okozott mikrostimuláció beindítja a bőr önjavító mechanizmusát, míg az orvosi tisztaságú hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe jutva adják meg a szükséges támogatást.

A kezelés során gondosan kifejlesztett, magas minőségű hatóanyagokat, professzionális svájci kozmetikumokat használunk. A lépésről-lépésre alkalmazott, különböző molekulaméretű, bőrazonos hyaluron-sav tökéletesen beépül a bőr szöveteibe, és hosszantartóan tölti fel, hidratálja és feszesíti a bőrt. A termékek illatanyagot és tartósítószert nem tartalmaznak.

A kezelés önmagában is alkalmazható, ha gyors segítségre van szüksége, de hosszútávú eredmény érdekében érdemes kúraszerűen igénybe venni.

Jelentkezzen be hozzánk erre a modern, innovatív arckezelésre és tűnjön évekkel fiatalabbnak.

Az első kezelést megelőzően bőrét diagnosztizáljuk, egyénre szabjuk a kúrát, és az első kezelést már el is végezzük. Az eredmény azonnal láthatóvá válik majd.

 

BÍZZA RÁNK A BŐRÉT!

Sok szeretettel várunk minden kedves vendéget, aki professzionális kezek között, barátságos hangulatban szeretne megszépülni! Hisszük és valljuk, hogy minden Nő gyönyörű és mindannyian megérdemlik a tökéletes és a magabiztos megjelenést!

Elérhetőségeink

Mobil telefonszám:

Ha szeretnél bejelentkezni hozzánk,

vagy kérdésed van,

akkor töltsd ki a lenti űrlapot, és mi hamarosan felvesszük
Veled a kapcsolatot.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

PMU KLINIKA minden jog fenntartva ©