Frissülj fel az ünnepekre!  

Kedves Vendégeim, az elkövetkező időszakban egy kis karácsonyi kedvezménnyel szeretnék nektek kedveskedni.

Most a nagy év végi kavalkád közepén, mikor semmire nincs időnk és még mindenféle rendelkezések is nehezítik a mindennapjainkat, hajlamosak vagyunk megfeledkezni magunkról.
Egyszer csak rádöbbenünk, hogy a maszk takarásában mindenféle kósza szőrszálak növögetnek, ami máskor mindig toppon van. Netán akkor jövünk rá, hogy a szemöldökünk már igencsak formáját vesztette és kissé kócos formában szélesedik, mikor maszkban beszélgetünk valakivel, aki nagyon méreget rajtunk valamit… és igen egyszer csak beugrik…mikor is voltam utoljára szemöldök szedésen? Ismerős az érzés? És állandó kialakult probléma…hogy a maszk vonalában a bőrünk egyre rosszabb és rosszabb állapotban van, a pattanások és miteszerek csak gyűlnek és gyűlnek, közben olyan érdessé és irritáltá válik az arcunk, hogy már az otthoni csodaszerek egyike sem segít.
Ez nekünk hölgyeknek, igen kellemetlen gondokat jelent.

Viszont, ha nem szeretnéd még az ünnepeket is ilyen állapotban tölteni, érdemes még most bejelentkezned, hogy addigra szépen rendbe hozhassuk  az adott problémákat és a karácsonyfa alatt ragyogó arccal élvezhesd a mézeskalács illatokat.

Ennek támogatására, mostantól év végéig, minden kiskezelésre

-20% kedvezményt

biztosítok számotokra, és egészen decemberig, akár több időpontot lefoglalhatsz,
hogy nehogy lemaradj az utolsó szemöldök  szedésedről, az végső pillanatban.

Kedvezményesen igénybe vehető kiskezelések:

szemöldök szedés

szemöldök festés

szempilla festés

arcgyanták

bőrfrissítő,hidratáló kiskezelés

peelig + relax massage

arctisztító nagykezelés

Várom jelentkezésedet a +36703628212 – es telefonszámon, továbbá az alábbi űrlapon keresztül elküldheted számomra az adataidat és amint időm engedi már fel is veszem veled a kapcsolatot!

Hol hallottál rólam?

2 + 6 =