CSAPATUNK
VÁMOS MÓNIKA
mesterkozmetikus, egészségügyi szakkozmetikus, sminktetováló és orvosi pigmentáló szakember

Munkám során a vendégeim igényeinek megfelelően mindig a maximumot hozom ki magamból!
A lehető legtermészetesebb, az adott archoz tökéletesen illő, a vendég vonásait előnyösen kihangsúlyozó sminktetoválást törekszem megalkotni! Magyarországon elsők között készítettem sminktetoválást az 1998-as Düsseldorfi tanfolyam elvégzése után. Azóta is folyamatosan külföldi továbbképzéseken, konferenciákon veszek részt, hogy a lehető leginnovatívabb tudással varázsoljam gyönyörűvé vendégeimet. 2006-ban orvosi tetováló képesítést szereztem Hollandiában, amely után úgy érzetem, hogy megtaláltam igazi hivatásom. Az orvosi tetoválás szakterületén találkozik, számomra igen kedves 3 terület, az orvostudomány, esztétika és pszichológia. Pácienseim boldog tekintete mindennél többet ér, mert tudom, hogy igazán segíthettem és szebbé tehettem életüket. Rendszeresen tartok oktatásokat és veszek részt más szakemberek oktatásain. Szoros együttműködésben állok több plasztikai sebésszel, onkológussal, klinikák orvosaival és egyesületekkel.

UDVARDI VIVI
kozmetikus, sminktetováló szakember

Kozmetikus, sminktetováló szakemberként legfontosabb irányelvem a precizitás és a harmónia megteremtése. Fontos számomra a természetes szépség, így munkám során mindig a naturalitásra törekszem. Szeretem megismerni vendégeimet, és igényeiknek megfelelően a maximumot teljesítve elkészíteni tetoválásaikat.
Továbbá, szakmámban az egyik legfontosabb szempontnak tartom a folyamatos fejlődést, hogy lehetőségem szerint minél több továbbképzésen bővítsem a tudásomat.
A sminktetoválás nagy szerelem az életemben, de célom, hogy egy nap a legjobb orvosi pigmentációt végző szakemberek közé tartozhassak!
A PMU Klinika csapatához 2019 áprilisában csatlakoztam.

NÉMET ÁDÁM
sminktetováló szakember

Férfi sminktetováló szakemberként, azt vallom, hogy a szín és formaérzék nemcsak a nők kiváltsága! Ahhoz hogy a szakmát teljes hozzáértéssel és felelősséggel tudjam végezni, a kozmetikus vizsgát is letettem, nem mellesleg kiváló szakemberektől tanultam. Férfiként másként tekintek egy női arcra, de célom minden esetben a természetes adottságok hangsúlyozása, a vonalak harmonikussá tétele és a szépség kiemelése. Kedvenc szakterületem a szemöldöktetoválás, hiszen itt bontakoztathatom ki leginkább kreativitásom. A sminktetoválás művészetét Vámos Mónikától tanulhattam meg. Hogy mindig elégedett és számodra is tökéletes sminktetoválással távozhass, folyamatosan együttműködöm a szakma nagynevű oktatóival, mint Bartus Márta, Bizinger Katalin és Lakat Edina. Hogy a vendégeim számára biztosítsam a legújabb trendek és technikák szerinti sminktetoválásokat, folyamatosan nemzetközi továbbképzéseken és konferenciákon veszek részt!

Sok szeretettel várunk minden kedves vendéget, aki professzionális kezek között, barátságos hangulatban szeretne megszépülni! Hisszük és valljuk, hogy minden Nő gyönyörű és mindannyian megérdemlik a tökéletes és a magabiztos megjelenést!

Elérhetőségeink

Mobil telefonszám:

Ha szeretnél bejelentkezni hozzánk,

vagy kérdésed van,

akkor töltsd ki a lenti űrlapot, és mi hamarosan felvesszük
Veled a kapcsolatot.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

PMU KLINIKA minden jog fenntartva ©