Blog

Miben rejlik az igazán szép női arc?

Miben rejlik az igazán szép női arc?

Mitől szép a NŐI arc? Vagyis, hogyan és hány éves kortól ápold a bőröd rendszeresen?Sorolhatnánk most sok mindent, mint szép szemek, kedves mosoly, fehér fogak, hosszú szempillák, szép smink, stb… de az igazán fontos az a szép és ápolt bőr. Egy üde arcbőrre igazán jól...

bővebben
Miért fontos a konzultáció első alkalommal?

Miért fontos a konzultáció első alkalommal?

Sminktetoválás első konzultációja. Gyakori problémának érzem, hogy a vendégek nagy része, egy fölösleges plusz alkalomnak érzi, hogy konzultáljon sminktetováló szakemberével. Szeretnétek, hogy ha jöttök, már azonnal kezdjünk is bele a szemöldök tetoválásba, vagy...

bővebben
Őszi/Téli bőrápolási tanácsok

Őszi/Téli bőrápolási tanácsok

Az hidegebb idők beköszöntével nem csak a ruhátárunk melegebb darabjaival kell alkalmazkodnunk, de a bőrünk is fokozottan igényli majd a törődést, hiszen az évszakok változása azt is jelentősen megviseli. Most megmutatjuk, mire figyelj oda kiemelten a hideg időben, és hogy hogyan kényeztetheted bőröd ebben az időszakban.

bővebben
Szemöldöktetoválás technikák – Melyiket válaszd?

Szemöldöktetoválás technikák – Melyiket válaszd?

A szemöldök arcunk egyik legmeghatározóbb eleme. Egyfajta keretet ad a különféle arcformáknak, ezáltal biztosítva egyedi külsőt mindenki számára. Egy megfelelően elkészített szemöldöktetoválás megkönnyítheti a hétköznapokat rohanó világunkban, és megoldást jelenthet különböző problémákra is. Fontos a természetesség megőrzése, ezért az egyéni igényeknek megfelelően, egyéni technikák választhatók. A cél a személy adottságainak kiemelése, az összkép tökéletesítése.

bővebben
Az orvosi tetoválás lényege és alkalmazási területei

Az orvosi tetoválás lényege és alkalmazási területei

Az orvosi tetoválás egy olyan eljárás, amelynek segítségével veleszületett vagy szerzett betegségek látható nyomait enyhíthetjük, ezzel javítva a beteg életminőségét. Az eljárás nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a betegségből adódó látható helyen lévő, kényelmetlenséget okozó következményeket enyhítse.

bővebben
Sok szeretettel várunk minden kedves vendéget, aki professzionális kezek között, barátságos hangulatban szeretne megszépülni! Hisszük és valljuk, hogy minden Nő gyönyörű és mindannyian megérdemlik a tökéletes és a magabiztos megjelenést!

Elérhetőségeink

Mobil telefonszám:

Ha szeretnél bejelentkezni hozzánk,

vagy kérdésed van,

akkor töltsd ki a lenti űrlapot, és mi hamarosan felvesszük
Veled a kapcsolatot.

Hol hallottál rólunk?

Adatvédelem

9 + 4 =

PMU KLINIKA minden jog fenntartva ©