Lepd meg szeretteidet egy névreszóló ajándékutalvánnyal. 

Barátnőd, testvéred, édesanyád szépülésre vagy sminktetoválásra vágyik már régóta.
Lepd meg vele karácsonyra, hogy teljesülhessen az álma.

Vásárolj névre szóló ajándékutalványt szerettednek karácsonyra,
vagy bármilyen más alkalomra, hogy igazi örömet szerezhess.

Hogyan tudod megrendelni az ajándékutalványt?

Rendeld meg az utalványt telefonon vagy emailben, írd meg nekünk a megajándékozott nevét, illetve, hogy milyen szolgáltatást választottál neki. Ha nem konkrét szolgáltatást választasz, hanem rábízod, hogy mit szeretne igénybe venni, akkor kérjük, add meg a rászánt összeg keretet. Ezeket ráírjuk az utalványra és értesítünk, amit elkészült.
Az egyik opció, amikor készen van az utalvány bejössz érte a szalonunkba és készpénzben kifizeted. A nyomtatott utalványt szép borítékba csomagoljuk neked, így Neked már csak az a dolgod, hogy átadd a tulajdonosának.
A másik opció, hogy megadod a számlázási adataidat, kiállítunk Neked egy átutalásos számlát az általad választott szolgáltatásról vagy összegről, majd ezután emailben elküdjük a névre szóló utalványt, amit te kinyomtathatsz aztán.

Hogyan tudja a megajándékozott beváltani az utalványt?

Egy telefonos időpont egyeztetés után, várjuk majd szalonunkban az utalvány tulajdonosát, ahol az utalvány bemutatásával tudja igénybevenni a kívánt szolgáltatást.

Az utalvány 6 hónapig érvényes, így ez időn belül szükséges a bejelentkezés.

Ha bármiben segíthetünk, fordulj hozzánk bizalommal! a +36703628212 – es telefonszámon, továbbá az alábbi űrlapon keresztül elküldheted számomra az adataidat és amint időm engedi már fel is veszem veled a kapcsolatot!

Hol hallottál rólam?

7 + 12 =