Kedves Vendégünk!
Sok szeretettel köszöntünk
oldalunkon!

A PMU Klinika az orvosi pigmentáció, a sminktetoválások, és a kozmetikai kezelések széles kínálatával várja az érdeklődöket. Mi minden vendéggel kiemelt figyelemmel és egyénileg foglalkozunk, így biztos lehetsz abban, hogy megtaláljuk a számodra tökéletes megoldást!

Sminktetováló mestereink folyamatosan képzik és fejlesztik magukat a sminktetoválás terén, hogy a piacon fellelhető legkorszerűbb technikákkal és technológiákkal dolgozhassanak vendégeik megelégedettségére. Kiemelt figyelmet fordítanak az archoz legjobban illő technika, szín és forma kiválasztására.

A svájci Swiss Color sminktetováló készülékeit használjuk, mely jelenleg a legprecízebb eszköz, amely lehetővé teszi a pontos és alapos munkát. A Swiss Color cég által fejlesztett pigmentek svájci laboratóriumokban, nagy gonddal előállított, széles színválasztékban elérhető, bőrbarát festékek, amelyek segítségével igazán természetes és egyénre szabott színeket érhetnek el. Az eljárás teljesen sterilen, higiénikusan és biztonságosan végezhető.

 

Kedves Vendégünk!
Sok szeretettel köszöntünk
oldalunkon!
A PMU Klinika az orvosi pigmentáció, a sminktetoválások, és a kozmetikai kezelések széles kínálatával várja az érdeklődöket. Mi minden vendéggel kiemelt figyelemmel és egyénileg foglalkozunk, így biztos lehetsz abban, hogy megtaláljuk a számodra tökéletes megoldást!

Filozófiánk

A PMU KLINIKA filozófiája

A szalonunkban folyton pezseg az élet, és mi mindig igyekszünk a szezonnak éppen megfelelő ajánlatokkal kedveskedni nektek. Ha a velünk szépülsz, ha hozzánk jársz minden hónapban különleges kedvezményeket vehetsz igénybe, ráadásul a szakmai újdonságokról is beszámolunk Nektek.
Filozófiánk: A siker egyik fő kulcsa a magabiztosság, amely nem csak személyiségünkről, hanem a külsőnkről is sugárzik. Ha valaki jól érzi magát a bőrében, akkor személyisége szinte ragyog, ez a boldogság pedig hatással van az élet minden területére.
A PMU Klinika ezt az elégedettséget, magabiztosságot és belső boldogságot szeretné megadni minden vendégének
Reméljük, hogy szolgáltatásaink és ajánlataink között Te is megtalálod a számodra tökéletes választást!

Legfrissebb

Híreink

Ajaktetoválás bevezető áron!

Ajaktetoválás bevezető áron!

BEVEZETŐ AJÁNLAT! Most 40% KEDVEZMÉNNYEL készítem el az ajaktetoválásodat!ÁRAKEredeti ár: 98.000 FtKorrekció: 19.000 Ft Kedvezményes ár: 58.800 FtAJAKTETOVÁLÁSAz ajaktetoválás számít a szépészeti beavatkozások közül a leglátványosabb tetoválásnak, hiszen ennek...

bővebben

Érdekességek/blog

Legfrissebb szakmai cikkeink

Udvardi Vivi vagyok, a hivatásomnak élek! Szenvedéllyel dolgozom legyen szó akár egy szemöldök tökéletes megtervezéséről, akár egy arcbőr egészségesebbé tételéről. A blogomban Téged is beavatlak néhány szakmai titokba, hasznos tippekkel látlak el, és beleshetsz a kulisszák mögé is. Ha mindez Téged is érdekel, olvasgasd a blogomat.

PMU Klinika

Szolgáltatásaink

SMINKTETOVÁLÁS

A rohanó mindennapokban helyesen kell beosztanunk időnket, ha magunkra is elég figyelmet szeretnénk fordítani. A tartós smink megkönnyíti mindennapjainkat és kevesebb időt kell töltenünk szépítkezéssel. Reggel a puha takaró alól kikelve már természetesen szép kontúrja lehet szemünknek, szánknak vagy akár szemöldökünknek.

ORVOSI PIGMENTÁCIÓ

Az orvosi tetoválás tulajdonképpen a sminktetoválásból született.
Az orvosi eljárás során veleszületett betegségek és műtétek nyomait enyhítjük, fedjük el. Esztétikailag nagyban hozzájárul, hogy a műtétből adódó látható helyen lévő hegeket elfedje, pszichológiailag a betegségeket enyhítse.

IMAGE SKINCARE KEZELÉSEK

A PMU Klinikán az orvosi- és sminktetoválások mellett nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő és szakszerű bőrápolásra is. A speciális hatóanyagtartalmú, orvosi tisztaságú Image Skincare kozmetikai termékek végleges megoldást kínálnak számtalan bőrproblémára. Mivel tudjuk, hogy nincs két azonos, teljesen megegyező arcbőr, ezért minden vendégünknek egyedi, személyre szabott bőrápolási és kezelési programot állítunk össze. Ismerd meg Te is Image kezeléseinket!

Mezoterápia

A Mezoterápia a bőr regenerálásának illetve fiatalításának egy új megközelítése, hogy évekkel fiatalabbnak tűnjön. Egy kiterjedt koncepció kúraszerű kabinkezelésekre és rendszeres otthoni ápolásra vonatkozóan.

A maradandó szépséghez,

a valóban állandó, észrevétlenül vonzó sminkhez

időtálló anyagok

bevált technológiák

képzett szakemberek szükségesek.

Ez a mi kis szentháromságunk itt a PMU Klinikán.
Ezért a tartós sminkek elkészítéséhez kizárólag a Swiss Color termékeit használjuk, melyek világszerte bizonyítják, hogy az igényes tartós smink a jövő útja.

Sok szeretettel várunk minden kedves vendéget, aki professzionális kezek között, barátságos hangulatban szeretne megszépülni! Hisszük és valljuk, hogy minden Nő gyönyörű és mindannyian megérdemlik a tökéletes és a magabiztos megjelenést!

Elérhetőségeink

Mobil telefonszám:

Ha szeretnél bejelentkezni hozzánk,

vagy kérdésed van,

akkor töltsd ki a lenti űrlapot, és mi hamarosan felvesszük
Veled a kapcsolatot.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

PMU KLINIKA minden jog fenntartva ©