Swiss Color sminktetoválás, orvosi tetoválás, kozmetikai kezelések Budapest
Swiss Color Beauty Center logo

Filozófiánk

Nemcsak a szépség a fontos! Az egészség és a biztonság legalább ilyen lényeges!

A mi filozófiánk, hogy a tünetet kezelni, a felszínt szépíteni önmagában nem elég. Hosszú távú eredményekre törekszünk, problémákat kezelünk, kendőzés, elrejtés helyett megoldásokat kínálunk.

Szalonunk csapata, az általunk kínált átfogó, probléma-megoldó kezelések mind ugyanarra törekszenek: hogy pácienseink jobban érezzék magukat a bőrükben, önmagukkal elégedettek legyenek.

Sminktetoválásról

Szalonunk fő profilja a sminktetoválás és orvosi pigmentáció. A munkánk során az elsődleges szempontjaink az ízléses és természetes hatású végeredmény mellett a pácienseink tökéletes biztonsága. Nemcsak a művészi részletekre figyelünk oda precízen, hanem arra is, hogy a lehető legkorszerűbb eljárásokkal, készülékekkel és termékekkel dolgozzunk. Éppen ezért választottuk a Swiss Color márkát, mivel ennél a termékcsaládnál találtuk meg azokat az értékeket, amelyekkel a vendégeinket ellátni kívánjuk. A biztonság és az elegancia nem luxus!

Szolgáltatásainkról

Mi nem úgy tekintünk magunkra, mint egy hagyományos kozmetikára, szalonunk szolgáltatása és a filozófiánk ennél sokkal specifikusabb. Igyekszünk a hagyományos szépítésen túlmutató, olyan megoldásokat kínálni, ami nemcsak a jó közérzethez, az átmeneti változásokhoz segíti hozzá pácienseinket, de érzékelhető változást is hoz az életükbe. Problémák megoldására, és nem az elkendőzésükre koncentrálunk, kezeléseinket is ennek megfelelően építjük fel.

A Swiss Color márkáról

Szalonunk mögött álló cégünk a Swiss Color svájci sminktetováló és kozmetikai termékcsalád kizárólagos hazai forgalmazója is. Számunkra egyértelmű, hogy a vendégeink számára csak a legjobbat kínáljuk. Ezért kerestünk olyan termékcsaládot, ami átfogó megoldást nyújt, garantálja a lehető legmagasabb minőséget, a tiszta alapanyagokat, a biztonságos munkát. A Swiss Color több évtizedes hátterével, tapasztalatával, szakértelmével megadja számunkra és a pácienseink számára mindezt.

Több, mint 65 országban jelen

Szigorú Európai Uniós gyártási szabványok alapján

Legmagasabb minőségi minősítések

orvosi tisztaságú hatóanyagok

Social media

Kövess bennünket a közösségi média felületeinket is, hogy mindig értesülj az újdonságokról, érdekességekről.

Blog

Hiszünk abban, hogy a tudatos vásárló a legjobb páciens, hiszen ő veszi a fáradságot, hogy utánanézzen a dolgoknak. Ebben segítünk mi is az érdeklődőknek, a különböző témájú blogejegyzésünkkel. Olvasgass bele cikkeinkbe!

Swiss Color Beauty Center

1036 Budapest, Lajos u. 70-72. I. emelet 6.
Bejelentkezés: +36703628212
Email: pmuklinika@gmail.com

 

Nyitva tartás:

Bejelentkezés: H-P: 9:00-15:30
Szalon nyitvatartás: H-P 9:00-19:00

Időpontot szeretnél foglalni, netán kérdésed van? Töltsd ki a lenti űrlapot és kolléganőnk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.