Minimál invazív kezelésekPMU Klinika

A mezoterápiát, mint a szépészeti eljárások nagy részét, először egészségügyi problémák megoldására használták, de a szakemberek hamar rájöttek, hogy ezzel a lokális hatékonyságú módszerrel nemcsak reumatikus vagy izomrendszert érintő betegségeket illetve migrént tudnak kezelni, hanem kis módosítással a kozmetikai hatóanyagok bejuttatása is sokkal eredményesebbé válhat általa.
A mezoterápia lényege tehát, hogy megfelelő mennyiségű és tisztaságú hatóanyagot juttasson célzottan, helyileg, a megfelelő helyre.

Mesosens / non-invazív mezoterápia

Mesosens / non-invazív mezoterápiaMesosens / non-invazív mezoterápia

A tű nélküli mezoterápia, más néven Mezosens, egy olyan innovatív szépészeti eljárás, melynek feltalálói kémiai Nobel-díjat kaptak! Az eljárás lényege, hogy egy speciális gép segítségével orvosi tisztaságú hatóanyagot juttatunk a bőrbe.

Mitől más a Mezosens, mint a hagyományos ultrahang? A Mezosens az elektroporáción alapul, melynek lényege, hogy a sejtfalon (membrán) speciálisan modifikált rádióhullám segítségével kis csatornákat nyitunk, melyeken keresztül képesek vagyunk a tiszta, természetes és bőrbarát hatóanyagokat egyenesen a sejtek belsejébe juttatni. Ezáltal a bevitt hatóanyag sokkal intenzívebben, sejtszinten tudja kifejteni hatását. Az elektroporáció során a sejthártya nem sérül, az eljárás végeztével a megnyitott csatornácskák maguktól visszazáródnak.

Kiknek ajánljuk a tű nélküli mezoterápiát?
Akik a tűs mezoterápiától visszariadnak, pusztán a tűszúrás miatt.

Hogyan zajlik egy tű nélküli mezoterápiás kezelés?

 1. Letisztítjuk a bőrfelületet, eltávolítjuk a szennyeződéseket és tonizálunk.
 2. Hidroabrázió és aromavíz segítségével eltávolítjuk az elhalt hámsejteket (hidroabrázióról bővebben olvashat a szolgáltatások/arckezelések/hidroabrázió menüpontban)
 3. Mezosens gép segítségével bejuttatjuk a bőrre felvitt hatóanyag koktélt, melyet bőrtípusának megfelelően állítunk össze. Arcon 15 percig, nyak-dekoltázs területén további 10 perc.
 4. A kezelt területre gumimaszkot vagy más krémpakolást helyezünk fel, majd a hatóidő letelte után gyengéd, nyomópontos masszázst végzünk. A kezelés teljesen fájdalommentes, és kb másfél órát vesz igénybe. Már az első alkalommal látványos javulás figyelhető meg a bőrön, de természetesen kúraszerű alkalmazása még intenzívebb változáshoz vezet.

Önálló kezelés vagy kúra?

A mezoterápia mindkét típusa (tűs vagy tű nélküli) igénybe vehető önálló kezelésként. Természetesen a mezoterápia kúra látványosabb, és hosszantartóbb eredményhez vezet, hiszen viszonylag rövid időn belül a bőr többféle támogatást kap kívülről, így a hatóanyagok „egymással összefogva" segítik a bőrt saját feladataiban.
A mezoterápiás kúra öt héten keresztül hetente egy alkalommal jelent egy másfél órás kezelést. A kezelés minden esetben a fent leírtak szerint történik, de a felhasznált hatóanyagok egymásra épülnek. Első alkalommal hyaluron-savval, majd vitaminokkal, azt követően anti-aging hatóanyagokkal kezeljük a bőrt. A negyedik alkalom újra a vitaminoké, és végül a kúrát ismét hyaluron-savval zárjuk. Ez a kombináció az egyik leghatékonyabb fiatalító kezelés legyen ez invazív (tűs) vagy noninvazív (tű nélküli) eljárás.
A kúra végeztével havonta egy alkalommal ajánlott egy állapot megőrző kezelés, hogy az elért javulást, hosszú ideig fenntartsuk.

Lift Mezo Konzept / minimál invazív mezoterápia

Lift Mezo Konzept - minimál invazív mezoterápiás kezelés előtt - utánLift Mezo Konzept - minimál invazív mezoterápiás kezelés előtt - után

... hogy évekkel fiatalabbnak tűnjön
A Lift Mezo Konzept a bőr regenerálásának illetve fiatalításának egy új megközelítése. Egy kiterjedt koncepció kúraszerű kabinkezelésekre és rendszeres otthoni ápolásra vonatkozóan.
A Lift Mezo Kezelések két irányból hatnak egyidejűleg. Az epidermiszen okozott mikrosérülések beindítják a bőr önjavító mechanizmusát, míg az orvosi tisztaságú hatóanyagok kívül bejutva adják meg a szükséges támogatást.
A termékek illatanyagot és tartósítószert nem tartalmaznak. A Lift Mezo Konzept termékcsaládja a Swiss Liner H illetve Advanced gépekhez kifejlesztett mikro-tűs modullal, vagy más tű nélküli mezoterápiás géppel illetve dermarollerel használható.

Érvek a Lift Mezo Konzept mellett

 • Garantáltan elégedett lesz az eredménnyel, hiszen az rögtön a kezelés után látványos változást hoz.
 • A kezelések viszonylag rövid idő alatt elvégezhetők, így könnyedén beleillesztheti a programjába.
 • A kezelés fájdalommentes, és a modul által okozott mikrosérülések nem hagynak látható nyomot.
 • A Lift Meso Konzept nem csupán egy terméksorozat, hanem egy koncepció, kúraszerű alkalmazása hosszútávon rendezi át a bőr struktúráját, amelyet az otthoni Hyaluron Lift Up készítménnyel Ön hosszú ideig megőrizhet.
 • A Lift Meso Konzept olcsóbb, egyszerűbb és fájdalommentesebb, mint bármelyik plasztikai beavatkozás!

Lift Mezo Konzept - minimál invazív mezoterápiás kezelés videóLift Mezo Konzept - minimál invazív mezoterápiás kezelés videó

Lift Mezo Kezelés

 1. Az arc letisztítása után a Glycolic-A termékkel enyhe hámlasztást végzünk, azaz a 10%-os gyümölcssavak segítségével eltávolítjuk az elhalt hámsejteket.
 2. A Neutralisat-A-val semlegesítjük a bőr pH-értékét.
 3. A Tissuecare, Trophocare illetve Eyecare termékeket hely specifikusan bejuttatjuk a Lift Meso modul segítségével
 4. Befejezésként a Hyaluronic Lift Up gélt bemasszírozzuk a bőrbe. Napos időben fényvédő nappali krémmel óvjuk a vendégünk bőrét az UV sugárzástól.

A kezelés nem okoz fájdalmat, sérülést, a vendég üde és élettel telt bőrrel távozhat. Az eredmény azonnal, már az első kezelés után látszik! A hosszú távú eredmény érdekében javasoljuk a Lift Meso kezelés kúraszerű alkalmazását, 5 alkalommal, heti rendszerességgel. A Lift Meso kúra átstruktúrálja a bőrt, feltölti az irha és a bazális membrán vízkészletét, kisimítja a ráncokat.

Genosys - Derma Roller / minimál invazív mezoterápia

Új Koncepció a bőr kollagén termelésének fokozására.
Genosys - Derma Roller /minimál invazív mezoterápiaMi okozza a bőr öregedését? A modern tudomány szerint a sejtek DNS károsodása az egyik fő kiváltó ok. Az UV sugárzás, a nem megfelelő bőrápoló krémek használata, a légszennyezés külső tényezőkét hat a bőrre, a szabad gyökök támadása, pedig a legfontosabb tényezőnek számít. Az agresszív bőröregedési folyamatok késleltetéséhez és megelőzéséhez nem elégséges a külsődleges kezelés, a belső sejtregenerálással is foglalkoznunk kell.
A Genosys koncepciója és rendszere a bőr anti-aging folyamatainak alap megoldását kínálja.
A hagyományos kozmetikumok nem képesek hatékonyan orvosolni és megelőzni a bőr öregedését, de most a Genosys végre új utat nyitott a kozmedicina /kozmetikai orvoslás/ területén, bevezetve egy megalapozott és erőteljes bőrmegújító rendszert, mellyel újra felépíti, regenerálja a bőrt, visszaadja egészségét, és fiatalos kinézetét.
Csak olyan dermarollert és anyagokat szabad használni, amik megfelelnek a legmagasabb kritériumoknak. Lényeges az is, hogy a higiéniai szabályokat mindig betartsuk, ez a kezelés és vendég biztonságát garantálja.
A roller több mint 500 000 mikrocsatornát képez 5-10 perc alatt. Ez a minimál invazív eljárás lehetővé teszi, hogy az így bevitt hatóanyagok elérik a mélyen fekvő sejteket is, sokkal hatékonyabban, mint a felszíni alkalmazás esetében.
A dermarolleres kezelés nem károsítja a bőrt, a természetes kollagén termelést fokozza, kollagén indukciós eljárásnak is nevezzük.

Professzionális alap ápolás:
A Genosys Snow O2 tisztítója új koncepciós tisztító, mely a bőrről teljes mértékben eltávolítja a pórusokban megülő faggyút, a szennyeződést és a sminket az aktív oxigén segítségével.

Professzionális problémakezelő ampullák:
Minden bőrproblémát külön kezelnek (heg, ránc, pigmentáció, károsodott bőr, száraz bőr). Multipeptidet, antioxidánst, hialuronsavat, tartalmazó komplex készítmények.

Speciális bio maszkok:
A speciális bio-polimer szerkezetű maszk azonnal lehűti a bőrt, kiválóan nyugtat és hidratál egy-egy erős esztétikai eljárást követően. Peptid, hialuronsav, aloe vera, vitamin komplex alkotja ezt a magas minőségű gyógyító maszkot.

Professzionális krémek:
A krémek közvetlenül a rollerezés, után nyugtatják, hidratálják, gyógyítják a bőrt. A nanotechnológiával előállított hatóanyag részecskék mélyen áthatolnak a bőr védőrétegén.

Szérumok:
Innovatív összetétele optimalizálja és elnyújtja az antiaging hatást. Erős összetevők a szabad gyökök ellen, és hatékony DNS regeneráló formula.

Invazív mezoterápia

A mezoterápiás készülék pisztolyszerű, melynek végén steril orvosi tű található. Ebbe a tűbe egy szintén steril kanülön keresztül, kézi adagolással jut a tartályba töltött hatóanyag koktél. A kezelés során a tű behatol a bőrbe, és lokálisan helyezi el a speciális hatóanyagot megfelelő mélységben.
Ez a kezelés sokkal hatékonyabb, mint más hatóanyag bejuttatására szolgáló eljárások, hiszen ez esetben ténylegesen és fizikailag belehelyezzük a hatóanyagot a bőr alsóbb rétegeibe. Járulékos előnye a kezelésnek, hogy a tűszúrások által a bőrfelszínen ejtett mikrosérülések (melyek nem hagynak nyomot a kezelés után sem) serkentik a bőr önregeneráló folyamatait, és gyorsítják az új sejtek képzését. Így elmondhatjuk, hogy az eljárás még a hatóanyag bejuttatása nélkül is jótékony lehetne.

Kiknek ajánljuk a tűs eljárást?

 • akik azonnali megoldást szeretnének, látványos eredménnyel,
 • akik szeretnék a bőrüket belülről felfrissíteni,
 • akik az idő múlásának jeleit kívánják enyhíteni,
 • akik egy fogyókúra után, szeretnék az arcbőrüket feszesíteni...

Hogyan zajlik egy tűs mezoterápiás kezelés?

 1. Letisztítjuk a bőrfelületet, eltávolítjuk a szennyeződéseket és tonizálunk.
 2. Érzéstelenítjük a bőrfelületet lokális érzéstelenítő krémmel, hogy a kezelés ne okozzon fájdalmat.
 3. Fertőtlenítjük a kezelt felületet, megakadályozva ezzel bármilyen fertőzés kialakulásának lehetőségét. Természetesen a kezelés során használt anyagok sterilek és egyszer használatosak.
 4. Beinjektáljuk a választott hatóanyagot a bőrbe. A tűszúrások egymástól körülbelül egy cm-re helyezkednek el. Módszeresen végighaladunk az arc területén.
 5. A maradék hatóanyagot bemasszírozhatjuk, vagy egyes esetben bejuttathatjuk elektroporáció segítségével.
 6. Felhelyezünk egy bőrtípusnak megfelelő krémmaszkot, majd a hatóidő leteltével lemossuk azt, és felkenjük a befejező krémet.

Mezoterápiás kezelések árai

Mesosens / non-invazív mezoterápia
Mesosens kezelés az arc területén 19.000.-
Mesosens kezelés a nyak és dekoltázs területén 19.000.-
Mesosens kezelés az arc, nyak és dekoltázs területén 29.000.-
Mesosens kúra az arc területén (5 alkalom)* 80.000.-
Mesosens kúra a nyak és dekoltázs területén (5 alkalom)* 80.000.-
Mesosens kúra az arc, nyak és dekoltázs területén (5 alkalom)* 122.000.-

*A kúráink árai 16% kedvezményt tartalmaznak. Kúra esetében a teljes ár minimum 50%-át az első kezelés során be kell fizetni és a fennmaradó összeg pedig alkalmanként fizethető egyenlő részletekben.

Lift Mezo Konzept / minimál invazív mezoterápia
Lift Mezo Konzept kezelés 19.000.-
Lift Mezo Konzept kúra ( 5 alkalom + ajándék Hyaluron Lift UP otthoni szérum)* 105.900.-
Hyaluron Lift UP otthoni szérul 30 ml 25.900.-

*A kúra 5 kezelésből áll, egymás utáni 5 héten belül, hetente egy alkalommal. A kúra mellé ajándékba adunk egy Hyaluron Lift Up szérumot otthoni használatra.
A kúrát megvásárolhatja egy összegben, az első kezelés alkalmával, vagy részletekben a következő módon:
Az első kezelésnél minimum 50%-ot, a következő alkalmakkor pedig a fennmaradó összeget egyenlő részletekben fizetheti be a vendég.

Genosys - Derma Roller / minimál invazív mezoterápia
Genosys - Derma Roller kezelés arcon 19.000.-
Genosys - Derma Roller kezelés nyakon és dekoltázson 19.000.-
Genosys - Derma Roller kezelés arcon, nyakon és dekoltázson 29.000.-
Genosys - Derma Roller kúra arcon (5 alkalom)* 80.000.-
Genosys - Derma Roller kúra nyakon és dekoltázson (5 alkalom)* 80.000.-
Genosys - Derma Roller kúra arcon, nyakon és dekoltázson ( 5 alkalom)* 122.000.-
Genosys - Derma Roller (eszköz)** 8.000.-

*A kúráink árai 16% kedvezményt tartalmaznak. Kúra esetében a teljes ár minimum 50%-át az első kezelés során be kell fizetni és a fennmaradó összeg pedig alkalmanként fizethető egyenlő részletekben.

**A Genosys derma rolleres kezelés esetén az első alkalommal a kezelés árán felül, meg kell venni egy személyre szóló derma rollert, amely később még 9 kezelés során használható.

Invazív mezoterápia
Mezoterápiás kezelés az arc területén 19.000.-
Mezoterápiás kezelés a nyak és dekoltázs területén 19.000.-
Mezoterápiás kezelés az arc, nyak és dekoltázs területén 29.000.-
Mezoterápiás kúra az arc területén (5 alkalom)* 80.000.-
Mezoterápiás kúra a nyak és dekoltázs területén (5 alkalom)* 80.000.-
Mezoterápiás kúra az arc, nyak és dekoltázs területén ( 5 alkalom)* 122.000.-

*A kúráink árai 16% kedvezményt tartalmaznak. Kúra esetében a teljes ár minimum 50%-át az első kezelés során be kell fizetni és a fennmaradó összeg pedig alkalmanként fizethető egyenlő részletekben.