SminktetoválásPMU Klinika

A rohanó világban nem mindig jut elég idő magunkra. A tartós smink megkönnyíti a mindennapjainkat, velük arcunknak már ébredéskor is határozottabb kontúrjai vannak, kiemeli szemünket, szánkat. A legújabb technikával készült sminktetoválások ma már teljesen természetes hatásúak, szépségünket hangsúlyozzák, de beleolvadnak arcunk természetes karakterébe.

sminktetoválás - permanent make-up videoSminktetoválás - permenent make-up Swiss Color professzinális technológiával

A sminktetoválás egy döntés.Vámos Monika

Vámos Monika az elsők között volt Magyarországon, akik ezt az eljárást bevezették. Diplomáját Düsseldorfban szerezte 1990-ben, azóta több száz kezelést elvégzett saját kezűleg, de részt vesz a kozmetikusok oktatásban is.

Az általunk alkalmazott technika a piacon a legújabb, legmodernebb, mely valóban természetesen hangsúlyozza arcunkat. Az eszközeink és festékeink a piacon található legjobbak közül való, emellett nagy figyelmet fordítunk a higiéniára.

A sminktetoválás elkészítéséhez a Swiss Color gépet és festékeket használjuk. A Swiss Color büszke az általuk fejlesztett pigmentek tisztaságára, svájci laboratóriumukban nagy gonddal állítják elő a széles színválasztékban elérhető, bőrbarát festékeket, melyek segítségével igazán természetes és egyénre szabott színeket érhetünk el. A Swiss Color Top Sensi sminktetováló készülék a legmodernebb precíziós eszköz, mely lehetővé teszi számunkra a pontos és alapos munkát. Higiéniai moduljának köszönhetően az eljárást teljesen sterilen és biztonságosan végezhetjük.

A tetoválás megkezdése előtt szükséges egy konzultáció, amely során megbeszéljük a részleteket, tisztázzuk az egészségügyi kontraindikációkat (ellenjavallatokat) és allergia tesztet végzünk. Amennyiben az allergia teszt negatív és nincs semmilyen kizáró betegsége a vendégünknek, egyeztetünk egy időpontot. Egy kezelés, függően a tetoválni kívánt területtől, körülbelül 2 órát vesz igénybe.

Szemöldök tetoválás

szemöldök tetoválásSzemöldök tetoválás

A szemöldök tetoválás célja, hogy az arcunkat keretező szemöldök hangsúlyosabbá váljon. Gyakori a ritkás, vagy egyenetlen szemöldök, amelyet a sminktetoválás szépen korrigálhat, anélkül, hogy minden nap fáradoznunk kéne a forma megrajzolásával, a hiány pótlásával. Egy szép és természetes hatású szemöldök az egész arcnak új külsőt adhat.

Az általunk alkalmazott szemöldök tetoválási eljárások (szálas, satírozott, térhatású) közül mindig azt választjuk, amely a vendégünk arcához a legjobban illik. Ez legtöbbször a szálas vagy térhatású szemöldök tetoválás, amelynek lágy vonalai a természetes szálak mögött bújnak meg. Meglévő, elrontott vagy elszíneződött tetoválás esetén olykor szükség van a satírozásos technikára egyaránt.

A kezelés elején ceruzával pontosan megszerkesztjük a szemöldök formáját folyamatosan konzultálva a vendégünkkel, hogy az ő kívánsága és a mi szakmai javaslatunk tökéletes összhangba kerüljön. A forma megszerkesztése után a vendég bőréhez és hajához illő festékek árnyalataiból közösen kiválasztjuk a megfelelőt. Ezek után kezdődhet maga a munka, amely során nagy hangsúlyt fektetünk a tökéletes biztonságra, higiéniára, illetve a vendégünk kényelmére és igyekszünk minél kevésbé kellemetlenné tenni a tetoválást.

Kezelés ideje: kb. 2 óra

Szemkontúr tetoválás

szemkontúr tetoválásSzemkontúr tetoválás

A szempillák tövébe húzott lágy, szempilla sűrítő vonal mindenkinek jól áll. Természetesen a szemkontúr vastagsága a vendég igényétől függ. A szemtetoválás az alsó és a felső szemhéjon egyaránt szép eredményt hoz.

Egyre keresettebb a füstös szemtetoválás, amely azon hölgyek számára ajánlott, akik az erőteljesebb sminket és az extravaganciát kedvelik. Ennél a technikánál az éles kontúrt elmossuk, akár a füstös szemsminknél. Itt mindig több egymáshoz közeli árnyalattal dolgozunk.

A szemkontúrt általában fekete, vagy a fekete valamely árnyalatával készítjük, amelyet közösen választunk. A hagyományos kontúrnál nem minden esetben van szükség előrajzoláshoz, hiszen a tetováló gép jóval finomabb és vékonyabb vonalat képes létrehozni, mint bármilyen ceruza vagy tus. Vastagabb kontúrvonalnál és füstös szemnél természetesen előzetes szerkesztést végzünk.

Kezelés ideje: kb. 2 óra (alsó, felső kontúr esetén)

Szájtetoválás

szájtetoválásSzájtetoválás

A szájtetoválás hangsúlyosabbá teszi az ajkakat, optikailag nagyítja, és kiemeli. A szájtetoválás az egészen natúrtól a rúzshatású tetoválásig sokféle lehet. Kizárólag szájkontúr csak nagyon ritka esetben készítünk, hiszen a kontúrtetoválás természetellenes. Plasztikusabb, mikor a kontúrt befelé a szájközép felé, vagy akár a teljes ajak felületén elmossuk és pigmentáljuk. Az előbbi módszert félsatírnak, az utóbbit teljes satírnak nevezzük.

A kezelés elején ceruzával pontosan megszerkesztjük a száj formáját folyamatosan konzultálva a vendégünkkel, hogy az ő kívánsága és a mi szakmai javaslatunk tökéletes összhangba kerüljön. A forma megszerkesztése után a vendég bőréhez és színeihez illő festékek árnyalataiból közösen kiválasztjuk a megfelelőt. Ezek után kezdődhet maga a munka, amely során nagy hangsúlyt fektetünk a tökéletes biztonságra, higiéniára, illetve a vendégünk kényelmére és igyekszünk minél kevésbé kellemetlenné tenni a tetoválást.

Kezelés ideje: kb. 3 óra

Permanent make-up / sminktetoválás árak

Szemöldök tetoválás
Szemöldök tetoválás 49.000.-
Szemöldök korrekció (első kezelés után 1-3 hónappal) 13.000.-
Szemöldök frissítés (2 éven belül) 39.000.-
Szemkontúr tetoválás
Felső szemkontúr 31.000.-
Felső szemkontúr korrrekció (első kezelés után1-3 hónappal) 11.000.-
Felső szemkontúr frissítés (2 éven belül) 25.000.-
Füstös szem 45.000.-
Füstös szem frissítés (2 éven belül) 33.000.-
Füstös szem korrekció (első kezelés után 1-3 hónappal) 14.000.-
Alsó szemkontúr 21.000.-
Alsó szemkontúr korrekció (első kezelés után1-3 hónappal) 10.000.-
Alsó szemkontór frissítés (2 éven belül) 18.000.-
Szájtetoválás
Szájkontúr tetoválás 54.000.-
Szájkontúr és félsatír tetoválás 78.000.-
Szájkontúr és teljes satír tetoválás 88.000.-
Szájkontúr korrekció (első kezelés után1-3 hónappal) 19.000.-
Szájtetoválás, teljes szájsatír frissítés (2 éven belül) 58.000.-

Minden tetoválást előzetes konzultáció előz meg, amelynek ára 5.000 Ft. Ez az összeget a tetoválás árából jóváírjuk!