Kémiai hámlasztásPMU Klinika

Az öregedés késleltetésének egyik leginnovatívabb módszere - CPN System® - Javít, megelőz, táplál

Parabénmentes, csak természetes tartósítószert tartalmazó, orvosi tisztaságú termékcsalád tagjait a speciális savas peelinggel kombinált kezelési protokollok és egyedi hatóanyagok teszik különlegessé. A termékek speciális hatóanyagokkal készülnek. Többek között egyedivé teszi őket a svájci alma, a havasi gyopár illetve a szőlőmag őssejtek, melyek segítségével a bőr szinte újjáépíti magát.
Az IMAGE a fenti célok megvalósításához három területre koncentrál: korrekció – megelőzés – táplálás (ennek elnevezése az angol eredetű rövidítéssel CPN System /Correct – Prevent – Nourish/, mely az IMAGE levédett bőrápolási rendszere).

Az Image bemutatja az „Age Later” – „Öregedj később” program három egyszerű lépését:

  1. fázis – A bőr étrendje: Otthoni ápolás kozmetológiai termékekkel
  2. fázis – A bőr edzése: A bőr személyi trénere az egyéni igényeknek megfelelően felépített kozmetikai kezeléssorozat
  3. fázis – Egészségmegőrzés: Fenntartó program, amely igazodik a bőr bioritmusához

Mindezt elérhető áron, kiemelkedő hatékonysággal, időtakarékosan és abszolút személyre szabottan kínáljuk!

A modern "ebédidős" peeling és a professzionális otthoni ápolás kombinációja egyedi bőrproblémákra

A gyönyörű bőr alapja az egészséges bőr. A bőr egészségének fenntartása és fokozása érdekében hatékony, professzionális, orvosi szintű bőrápolási rutinra van szükség.
A kiskereskedelmi forgalomba kerülő termékek sokszor csak a bőr felső rétegét kezelik. Az optimális bőregészséget ugyanakkor a mélyebb, élő rétegek célzásával érjük el. Az IMAGE professzionális termékei sejtszinten hatnak, eltüntetik a finom ráncokat, elhalványítják a nap okozta károkat (pigmentfoltok, idő előtti bőröregedés), növelik a hidratáltságot és stimulálják a sejtmegújulást, így lesz a bőr fiatalosabb.

Az IMAGE bőrápoló rendszer termékei lehetővé teszik az egyéni bőrápolási program összeállítását. Az alapos állapotfelmérést követő diagnosztizálás után a kezelési protokollt az Ön bőrének speciális igényeire állítjuk be. A fokozatosság és a folytonosság elvét rendkívül fontosnak tartjuk, hiszen a bőrünk állapota is fokozatosan és folyamatosan alakult a jelenlegivé, ha ezen változtatni és az optimális állapotot fenntartani szeretnénk, azt precíz és szisztematikus ápolást igényel. Természetesen már az első kezelés látványos eredménnyel jár, de az IMAGE jóval több egy átlagos kozmetikai kezelésnél! Ez egy új, egészséges életforma, amiért a bőre hálás lesz.

Az IMAGE bőrápoló rendszer garanciája, hogy a termékeit kizárólag olyan bőrgyógyászok és kozmetikusok használják, akik speciális képzésben vettek részt.

Kémiai hámlasztás árai: 14.900 Ft-tól 30.000 Ft-ig...